Postavite pitanja 021 661 47 47     062 150-65-15

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU I ODRASLE

Organizovani su po grupama za decu, od 5 do 15 godina, i odrasle, od 16 do 60 godina. Opšti engleski jezik podrazumeva učenje jezika po osnovnim principima sporazumevanja i komunikacije: govor, pisanje, slušanje, čitanje.

Sve ovo je potrebno da biste se uključili u razgovor, napisali pismo, naučili da slušate i razumete ono što vam se govori, i čitali literaturu na engleskom jeziku.

Za više informacija kliknite:

PRIPREMNI TEČAJEVI ZA POLAGANJE CAMBRIDGE CELA ISPITA

U Excaliburu se obavlja pripremna nastava za polaganje prestižnih Cambridge CELA ispita, a brojni polaznici koji su položili ispite su najbolji pokazatelj koliko su uspešni i produktivni sistemi podučavanja koje koristi Excalibur.

Posedovanje Cambridge CELA sertifikata otvoriće vam mnoga vrata, ali još važnije je znanje koje ćete moći da koristite i prenosite drugima.

Za više informacija kliknite:

TEČAJEVI POSLOVNOG ENGLESKOG

Kako se naše tržište sve više razvija, engleski jezik je najčešći i najrasprostranjeniji jezik komuniciranja među poslovnim partnerima.
Zato je neophodno savladati osnove poslovne komunikacije i proći kroz sve one situacije u kojima ćete se možda naći, kako biste bili pripremljeni za različite izazove.

Poslovni engleski, koji se uči u Excalibur-u je pomogao mnogima da dobiju posao ili napreduju u poslu, što će potvrditi i NIS – Rafinerija Nafte, NIS-Gas-Srbijagas, Novosadski Sajam, Panonska banka, Kulska banka, Vojvođanska banka, Skupština AP Vojvodine, MK Commerce/Sunoko, Agencija za privatizaciju za koje smo obavljali i usluge prevoda sa engleskog i srpskog.

Tečajevi engleskog jezika za specifične potrebe u Excaliburu je namenjeni su za odrasle polaznike na intermediate nivou kojima je engleski jezik potreban u toku studija ili će im ubrzo biti potreban na poslu, kao i za profesionalce kojima je neophodna poslovna komunikacija na engleskom jeziku.

guide Kad dođete kod nas, mi ćemo vam, na osnovu vašeg znanja engleskog jezika potvrđenog rezultatima dijagnostičkog testa, predložiti grupu sa polaznicima na istom jezičkom nivou.

Da bi obezbedili što je moguće efikasnije učenje, broj polaznika u grupi ograničavamo na osam.
ESP, kao i svi ostali tečajevi u Excaliburu zasnivaju se na komunikativnom pristipu učenja stranog jezika, sa akcentom na poslovnoj komunikaciji, vašoj interakciji sa ostalim polaznicima i aktivnom učešću u ispunjavanju zadatka. Tečajevi BEC Preliminary, BEC Vantage i BEC Higher odgovaraju nivoima B1, B2 i C1.

Ako imate pitanja, nazovite nas 021 661 47 47     062 150-65-15

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.