Postavite pitanja 021 661 47 47     062 150-65-15

Dobro došli u
ExCalibur
English Language School!

Principi učenja i predavanja

Zamislite savršeni auto. Parkirali ste ga u garažu. Voziti ga, znači komunicirati. Auto ima četiri točka i motor. Četiri točka predstavljaju naše veštine: čitanje, slušanje, govor i pisanje, a motor predstavlja gramatiku.

Zamislite da dovedete motor do savršenstva. Prede kao mačka. Savršeno. Međutim, nemate točkove. Ne možete ga voziti – ne umete da komunicirate. Auto je bezvredan.

Zamislite jednu drugačiju situaciju, imate točkove – imate svoje veštine, ali nemate motor. Nema gramatičke podrške. Ne možete voziti ovaj auto – ne umete da komunicirate. Auto je bezvredan.

Auto možemo voziti jedino ako imamo sva četiri točka i funkcionalan motor.

Zašto učiti sa nama?
Zadnjih 18 godina smo u školi jezika i imamo čast. 021 661 47 47

Posebne tehnike
Pružamo posebne tehnike vizualnog poučavanja koje će vam pomoći da brže učite.

Kvalifikovano osoblje
Naši najbolje kvalifikovani nastavnici na predavanju daju vam najbolje profesionalno znanje.

Pridružite se
Požurite pozovite još danas, pre nego što sva mesta za trenutne polazne grupe budu rezervirana.
021 661 47 47

Predavači

Najbolji predavači su oni koje volis kao prijatelje!!!

Drugi o nama

Šta drugi misle i kažu o nama

C2: 225…ne visina, već plafon!

Pristup koji Karlo ima sa svojim učenicima je jedinstven i, u najmanju ruku, nezamjenjiv. On donosi ogromnu energiju i oduševljenje svakom razredu Excalibur. Osim toga, prilagođava se njegovim raspoloženjima i sposobnostima na fascinantan način. Ono što je najvažnije, svaka je klasa bila zabavna i privlačna. Nikada nisam osjetila da idem u "predavanja", nego da se družim s velikim i obrazovanim ljudima. Svaki je sastanak bio iznenađenje, uz zanimljive teme i raspravu u razredu. Atmosfera i iskustvo bili su neusporedivi. Iako su se tečajevi bavili, temeljito smo unaprijedili naše engleske vještine, dan u dan i dan. Karlo je primjer koji u isto vrijeme podržava i zahtijeva učitelja, koji su, po mom mišljenju, dva najvažnija osobina izvanrednog profesora.

Luka Zrnic

Veliko iskustvo

Jedini način da doista doživite glazbu je slušajući to, jedini način da uistinu shvatite kakvu školu je Excalibur, nije ništa drugo nego da postane dio nje. Za mene je to bilo savršeno podudaranje koje se odražavalo u dvojici nastavnika kojima sam imao priliku i dobru Providnost da ih podučavamo. Nesporazum nije bio premalen, niti jedan zadatak nije previše jednostavan za njihovo rješavanje. Na kraju, skoro cijela skupina se odvažila da tvrdi ono što smo mislili i mislili da je s pravom bila naša - Cambridge certifikat stručnosti na engleskom jeziku. I, dječak, jesmo li to tvrdili ?! Besprijekorno se usuđujem reći. Sve zahvaljujući ljudima koji su bili strpljivi i dovoljno vješt, koji su našli put da nas motiviraju i pokažu nam kako. I upravo je ovo Excalibur: inspiracija, motivacija, vještina i znanje.

Boris Holik

Učenje engleskog jezika od pamtivijeka

Učio sam engleski jezik od pamtivijeka, ali nakon što sam završio CAE priprema na "Excalibur" konačno sam osjetio da stvarno mogu komunicirati sa izvornim govornicima. Ne samo da sam naporno radio; to je prvenstveno osoblje koje je briljantno i vrlo nadahnjuje. Nemojte biti zabludu od strane menadžmenta dvojice i ostalog osoblja svih žena - Excalibur je vjerojatno jedna od rijetkih škola, ako ne i jedina, koja promiče jednakost i razumijevanje. Nastavnici su otvoreni i tolerantni, ali i strogi o nekim pravilima poučavanja koja će vam omogućiti uspješno završavanje tečaja. Atmosfera u nastavi je toliko ugodna da se osjećate loše ako ste propustili. Studiranje engleskog jezika u Excaliburu ne odnosi se samo na učenje jezika, već i na razmjenu ideja, puno priča o aktualnim pitanjima i svemu o kojem slobodno možete razgovarati.

Marko Kosanovic

„Excalibur“ je najbolja engleska škola

"Excalibur" je najbolja engleska škola u gradu! Njeni učitelji su visoko obrazovani i izvrsni putevi tog znanja, u skladu s individualnim potencijalima svakog učenika. A što je najbolje - njihove su klase zabavne, čineći naučene lekcije nezaboravne! Na engleskom ispitu položio sam "A" zahvaljujući Karlu, Srđanu i posadi i preporučujem "Excalibur" svima koji se žele odlikovati na terenu!

Olga Carić

Sudjelovanje na engleskom tečaju na Excaliburu bilo je jedinstveno iskustvo

Sudjelovanje na engleskom tečaju na Excaliburu bilo je jedinstveno iskustvo. Puno smo radili, naravno, osjetio da se moj engleski poboljšavao i čak sam počeo javno govoriti engleski (ne samo da sam mrmljao u leđima, kao što sam nekad koristio). Karlo, najbolji učitelj ikada, pomogao mi je da se oslobodiš i da se ne bojim činiti male pogreške. Kao što sam imao prilike putovati, to je bila jedna od najkorisnijih vještina koje sam izgradio u Excaliburu. Osim učenja, susreo sam vrlo lijepe ljude tamo i stvorio životno prijateljstvo.

Nikola Lisov

Učenik Excalibur jezične škole

"Budući da sam bio student Excalibur jezične škole od 12 do 18 godina, mogu reći da imam dosta iskustva kako bih potvrdio svoje vjerodajnice. Bio sam dovoljno sretan da sam učio nekoliko nastavnika i može zaključiti da svi imaju neke stvari u zajedničko: neupitno znanje, pristojnost, vrhunske nastavne vještine i strast za svojim poslom, zbog njih i njihovih interaktivnih, uvijek zabavnih, kreativnih i obrazovnih razreda, stekao sam svoje FCE, CAE i CPE diplome tijekom ovih šest godina. ponosno kažem da za to ne postoji druga škola, budući da je Excalibur odigrao važnu ulogu u mojoj adolescenciji. Konačno, nastavit ću to toplo preporučiti svojim prijateljima i poznanicima, bez obzira na njihovu dob i razinu engleskog jezika - postoji mjesto za sve u Excaliburu i osjetit ćete dobrodošlicu. "

Staša Zeković

Oh, koliko je to bilo veselo!

"Pohađanje nastave u Excaliburu bilo je dosta zadovoljno iskustvo! Od prvog predavanja, znao sam da će to biti izazovni tečaj. Karlo nas je podučio poput profesionalnog pisanja i napredne gramatike, a stekli smo iznimno korisne govorne vještine kroz različite vježbe, priče i diskusije. Iako sam bio malo zabrinut prije polaganja završnog ispita, bio sam više nego zadovoljan kad sam dobio rezultate. Također se dobro sjećam da sam se s kolegama prije i poslije (i ponekad tijekom) nastava šalio. Oh, koliko je to bilo veselo! "

Viktor Katzenberger

Odabir škole jezika

Odabir jezične škole ponekad može biti prilično teškoća. To je sigurno bio slučaj za mene. Otkad sam počeo učiti engleski, stalno mijenjam svoje okruženje za učenje, jer nikad nisam bio posve zadovoljan time kako se moje znanje poboljšalo. Međutim, kada se osvrnem na moje vrijeme provedeno u Excalibur jezičnoj školi, mogu iskreno reći da je to veliko, vrijedno iskustvo. Tečaj je bio vrlo zahtjevan, ali istodobno vrlo zadovoljan i zanimljiv. Tijekom predavanja uvijek smo imali priliku raspravljati o raznim pitanjima koja nisu samo poboljšala svoje vještine govorenja, nego su mi dopustile i razvijati svoje društvene vještine. Naposljetku, bio sam više nego zadovoljan rezultatom ispita, a sada mogu sa sigurnošću reći da je cijeli tečaj bio vrlo uspješan za mene. Uvijek ću se sjetiti Excalibur škole za svoju veliku atmosferu, moj učitelj-Karlo i sva ostala prijateljstva koja sam napravio tijekom tečaja.

Milan Đurić

Ponašanje osoblja

Ako je učenje zabavno, jednostavno želite saznati! Različiti pristup poučavanju je ono što odvaja Excalibur i ono što dobiva kao rezultat je uživanje u nastavi koje su praktične i zabavne. Smatram neprocjenjivima da sam se doista osjećao pripadaju Excaliburu; uvijek se osjećao kao kod kuće. Biti okružen impresivnim, kreativnim ljudima, i biti u mogućnosti da neprestano razmjenjuju ideje s njima, dopustio mi je da ne samo da postanu prijatelji s njima, nego i da dublje istražim. Definitivno bih pripisivao puno svoje osobnosti u vrijeme provedeno u Excaliburu. Velike uspomene, puno znanja, životno prijateljstvo - to je ono što sam odveo kući iz Excalibur. Dakle, nemam ništa osim riječi hvale. Ponosan sam i čast da kažem da sam bio jedan od mačevaša ...

Filip Gurjanović

Vrlo sam srecan sto sam pronasao ovu školu!

"Nakon dugog potrage za savršenstvom u smislu osjetljivih i visokoobrazovanih učitelja engleskog jezika, naletio sam na Excalibur Language School, osobito dvije nevjerojatne žene i majke Jaca i Naca. Osim što mogu odmah odgovoriti na sva pitanja, razina svake predavanje je neizmjerno profesionalno što sada mogu potkrijepiti zahvaljujući njima uspjela sam postati jedan od najuspješnijih studenata na sveučilištu u Austriji, gdje dolaze različiti stručnjaci iz cijelog svijeta da se podučavaju.Viću zahvalnost za svaku konstruktivnu povratnu informaciju, jer svaki moj rad detaljno analizira zajedno s interaktivnim načinom komunikacije, jer ću se uvijek sjećati svega s toplinom u mom srcu ".

Tijana Davidović

Ako imate pitanja, nazovite nas 021 661 47 47     062 150-65-15