Postavite pitanja 021 661 47 47     062 150-65-15

Karlo Poljaković


Vlasnik, šef nastave

Specijalnost

  • Menadžer i Predavač

Availability

  • Ponedeljak - Petak 9:00 - 15:00
  • Subota i Nedelja: samo po dogovoru:

Karlo Poljaković

Vlasnik, šef nastave

Rodio sam se u Vrbasu. Ovaj grad bi moglo toliko toga da kaže generacijama od iskustva. Ali, tu bih stao. Odlučio sam da projurim kroz Odsek za engleski jezik i književnost Univerziteta u Novom Sadu. Ova institucija mi je dala garanciju da sam sposoban da predajem engleski jezik. Daleko od toga da bi to bilo tačno, ali ako su već oni to kazali, svi su im poverovali.

Radnički Univerzitet je bio prvi koji mi je poverio učenike voljne da pređu sa reči na dela. U međuvremenu sam otišao u London da se upoznam sa “komunikativnom učionicom” a potom u Lankaster gde su me naučili kako da komunikativno podučavam i testiram engleski jezik.

1994. godine, rodio se jezički studio Kamelot gde smo radili kao ortaci. 1996. godine, Univerzitet u Kembridžu i Kraljevsko umetničko društvo dodelili su mi Sertifikat za Inostrane predavače engleskog jezika. Ubrzo nakon toga, Milica Stojanović i ja postali smo prvi inostrani licencirani ispitivači Kembridž Univerziteta za Jugoslaviju.

Četiri godine kasnije, podigao sam mač i osnovao jezičku školu Ekskalibur sa prijateljem. Kembridžski Univerzitet me unapredio u trenera i inspektora ispitivača za Srbiju. Osećam da sam najzad našao svoj kutak gde podučavam, inspirišem i pomažem studentima da rastu. Sada usmene ispitivače treniram u Crnoj Gori i Bosni i Herzegovini, ali ne i ovde.

Shvatio sam da ne ostaju svi sa mnom čitavog života. Neki su sa mnom dovoljno dugo da me nauče da je trebalo da učim.

Ekspertiza

 

 

UKLJUČEN U KURSEVE

Karlo Poljaković je trenutno uključen u.

ID
COURSE NAME
Group
Course Price
915
Seniori
Cambridge English - (C2) --Proficiency CPE (C2)
104
Juniori
Intermediate-Low -- Deca od 9-10godina
85
Seniori
Seniors Courses A2 -- A2 (Elementary) Course
81
Seniori
Seniors Exam Preparation Courses FCE (B2) -- B2 ( FCE Intermediate) Course
90
Juniori
Superior -- Deca od 16-18 godina

Ako imate pitanja, nazovite nas 021 661 47 47     062 150-65-15