Postavite pitanja 021 661 47 47     062 150-65-15

Junior General English Language Courses

Junior Tečajevi opšteg engleskog jezika u Excalibur Language School podučavaju decu od 7-18 godina.

Ako pratimo diagnostički test, polazniku će se predložiti  privremena/potencijalna grupa i ukoliko odgovara polaznik će dobiti raspored.

Grupe u Excaliburu su najviše do 8 polaznika.

Naši programi koji zadovoljavaju sposobnosti na opštem predstavljaju 7 tečajeva. Hajde da uporedimo sa zvaničnim nivoima: Novice-LowNovice-Mid (pre-A1)Novice-High (A1); dalje: Intermediate-Low (A2)Intermediate-Mid (A2 for Schools) and Intermediate-High (B1); zatim slede nivoi za pripremu za First Certifikat (B2)

For more information please visit:

Senior General English

Senior Tečajevi opšteg engleskog jezka u Excalibur Language School podučavaju odrasle polaznike koji bi želeli da poboljšaju svoje znanje time što bi usavršili svoje veštine na engleskom.

Ako pratimo diagnostički test, polazniku ćemo predložiti privremenu grupu i ukoliko bude odgovarala, dogovorićemo se oko rasporeda.

Grupe u Excaliburu najviše su do 8 polaznika.

Evropski standardi stranih jezika se svode na tri nivoa opšteg engleskog jezika koji se poklapaju sa 3 tečaja. Prva tri nivoa i tečaja se poklapaju sa nivoima A1, A2 i B1.

For more information please visit:

Pripremni Tečajevi za Ispite (Seniors)

Tečajevi za pripremu za ispite engleskog jezika u Excalibur Language School planirano je za odrasle polaznike koji nameravaju da polažu Cambridge sertifikate za proveru engleskog jezika.

Prateći diagnostic test, predložićemo za polaznike da se upisu na u privremenu grupu i ukoliko bude odgovaralo, dogovorićemo se oko rasporeda.

Excalibur organizuje rad sa grupom ne većom od 8 polaznika.

Opšti evropski standard za strane jezike odgovara zvaničnom nivou B2, C1 i C2 – (FCE) First, (CAE) Advanced and (CPE) Proficiency.

Engliski za Posebnu Namenu

Tečaj za odrasle koji se pripremaju za profesionalni engleski jezik u Excalibur Language School priprema vas za tečajeve na B2 i C1 nivou da bi vas dovelo do komunikacije sa drugim, sličnim profesionalcima iz inostranstva bilo da je pismeno ili usmeno.

Najveći broj polaznika u grupi je 8.

Naglasak je na razvoju komunikacije i razumevanje među studentima/profesionalcima.

Za dodatne informacije potražite: BEC Vantage i BEC Higher


ON-LINE Učenje

Pridružite se Online tečaju engleskog jezika da biste poboljšali svoje veštine za jezik kao i za učenje

Za koga se predviđa Online tečaj engleskog jezika:

studentima koji planiraju da koriste engleski jezik u budućem akademskom učenju na stranom univerzitetu ili za buduću karijeru kao i za lične potrebe (putovanje, međunarodni prijatelji ili rođaci, lični interesi) ili studenti kojima je potrebno priznanje, eksterno vrednovane kvalifikacije znanja engleskog jezika, npr. Cambridge ispiti (First, Advanced i Proficiency)

Kako da se priključim ovom tečaju?

Pošto obavite prijavljivanje za ovakav tečaj i pošto vam se prihvate rezultati dijagnostičkog testa. Zatim ćete dobiti rapsored za časove koji vam odgovara i imate sređen Skype aplikaciju i možete početi sa tečajem u zakazano vreme.

Šta mi je potrebno?

Treba vam:

  • računar, tablet, laptop ili smartphone
  • Za vašu tehniku je potreba kamera, zvučnici i mikrofon.

Ako imate pitanja, nazovite nas 021 661 47 47     062 150-65-15