Postavite pitanja 021 661 47 47     062 150-65-15

Dušica Živković


Profesor

Specijalnost

  • Predavač

Dostupnost

  • Ponedeljak - Petak 9:00 - 15:00
  • Subota i Nedelja: samo po dogovoru:

Dušica Živković

Rođena sam u Zrenjaninu, ali skoro da se i ne sećam svog života tamo, jer sam imala samo 5 godina kad smo se preselili u Novi Sad.

Roditelji su želeli da se opredelim za pravo, ali sam ja izabrala engleski i bavila se njime nekoliko godina u Karlovačkoj gimnaziji i na Filozofskom fakultetu.

Imala sam sreće da provedem godinu dana u Londonu (neprocenjivo iskustvo), gde sam stekla svoj prvi međunarodni sertifikat i zaljubila se u taj grad (zauvek).

Pošto sam neko vreme radila u dve privatne škole stranih jezika, odlučila sam da promenim posao i zaposlila se u banci (još jedno neprocenjivo iskustvo, iako potpuno drugačije).

Verujem da nikada ne treba prestati sa učenjem, pogotovo ako želimo da unapredimo kvalitet svog života.Kada je promena postala neizbežna, počela sam da se pripremam za CPE ispit i imala sreće da budem Karlov učenik. Preložio mi je da polažem CELTA ispit, što sam i uradila u Londonu, i ubrzo nakon toga dobila priliku da postanem stalni član Excalibur tima.

Zaista sam zahvalna za „drugi život“ koji sada živim, još uvek učim da predajem, kako od svojih kolega, tako i od đaka, i uživam u procesu…

I umalo da zaboravim. Osim engleskog, služim se i italijanskim i nešto manje francuskim jezikom, a mogu da proizvedem i par fraza na svahiliju i hebrejskom.

Ekspertiza

 

 

UKLJUČENA U KURSEVE

Dušica Živković je trenutno uključena u.

ID
COURSE NAME
Group
Course Price
79
Seniori
Cambridge English - (C1) -- Advanced (CAE) Course (C1)
93
Juniori
Independent Plus -- Deca od 14-16 godina
110
Juniori
Novice Low -- Deca od 6-7 godina
108
Juniori
Novice mid -- Deca od 7-8 godina
90
Juniori
Superior -- Deca od 16-18 godina

Ako imate pitanja, nazovite nas 021 661 47 47     062 150-65-15